فهرست بستن

عکس نامه

سید امیر حسینی كه در جامعه ورزش و فرهنگ ایران به «امیرحسینی» مشهور است در سال 1333 در محله امامیه تهران متولد شد و در دوران تحصیلات ابتدایی تحت تاثیر مرحوم آشیخ جواد خوراسانی در مسجد سراسیاب دولاب در سیر جریانات 15 خرداد قرار گرفت و با پدر مرحوم اش در تظاهرات 15خرداد شرکت و در سرای ژاله میدان بهارستان با دسته پهلوان شهید طیب حاج رضایی همراه شد.


سیدامیر حسینی دوره دبیرستان را در دوره اول متوسطه دبیرستان بابکان محله نظام آباد و دوره دوم دبیرستان علمیه تهران بهارستان گذراند و در این دوره ضمن آشنایی با برنامه های حسینه ارشاد با شخصیت های برجسته انقلاب و اسلام زنده یادان مهندس بازرگان، دکتر یداله سحابی، دکتر شریعتی، استاد مطهری و دکتر بهشتی آشنا شد و در ترویج مبانی انقلابی و اسلامی در هیات های مذهبی جوانان و نوجوانان و تیم محلی آذرخش در وحیدیه تهران پرداخت.


او در سال 1352 وارد مدرسه عالی ورزش شد و با همراهی چهره های مذهبی مانند احمد درگاهی، دکتر سیدمحمد حسین رضوی، دکترسید نصراله سجادی، مرحوم محمد شاه حسینی، محمد مایلی کهن ,پرویز خاکی، ایرج صفری، مرادعلی شیرانی، شهید عنایت الله رییسی، کاظم دریساوی و خانم طاهره لامعی و دیگر دانشجویان انجمن اسلامی و سپس انجمن های فیلم و کوهنوردی این دانشکده را پایه ریزی کرد.
سید امیر حسینی فعالیت حرفه ای اش را به عنوان معلم ورزش در سال 1353 آغاز كرد و در بازی های آسیایی 1954تهران نیز به عنوان داور دوومیدانی حضور داشت. در سال ۱۳۵۶ از مدرسه عالی ورزش فارغ التحصیل و عازم خدمت نظام وظیفه و هسته اسلامی و مبارزاتی را در به همراه تنی چند از افسران متدین وظیفه در پادگان های لشگر 64 و 16 زرهی قزوین شکل داد و با فرمان حضرت امام خمینی ونظر خواهی از آیت اله شهید بهشتی از پادگان فرار كرد و به تظاهرات ها مردم در سال 1357 پیوست.


با پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و با دستور امام خمینی دوباره به پادگان برگشت و به همراه جناب آقای جمشید انصاری استاندار سابق آذربایجان غربی و تنی چند از نیروهای انقلابی از جمله شهید ترکان جهت شکل گیری و تقویت فضای انقلابی و اسلامی تلاش کرد و با بیش از سه ماه خدمات داوطلبانه در پاکسازی مناطق جنگی در شمال غرب کشور به فرماندهی مرحوم زنده یاد تیمسارظهر نژاد فرمانده وقت لشکر ارومیه شرکت کرد.


بعد از پیروزی انقلاب شكوهمند اسلامی سید امیر حسینی در سال ۱۳۵۸ وارد آموزش و پرورش شد و در شهرستان هرسین کرمانشاه دورس تربیت بدنی، جامعه شناسی، روان شناسی، دینی و معارف را تدریس كرد و در سال 1360 به عنوان معاون اداره كل تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش كار خود را پی گرفت و از سال 1364 تا 1369 نیز مدیركل تربیت بدنی آن وزارت خانه بود. هم زمان در این دوران در كمیته ملی المپیك با مسولیت ریاست فدراسیون هندبال به عنوان نایب رییس و عضو هیات اجرایی انتخاب شد.

مجموعه از تصاویری از زندگی شخصی و حرفه ای مدیریتی سیدامیر حسینی در ورزش و فرهنگ ایران

عکس های شخصی

عکس های دهه 1360: وزارت آموزش و پرورش، کمیته ملی المپیک، فدراسیون هندبال

دهه 1370: سازمان صدا و سیما، مرکز توسعه صادرات، کمیته ملی المپیک، فدراسیون شمشیربازی

دهه 1380: سازمان تربیت بدنی، آکادمی ملی المپیک، فدراسیون ورزش های زورخانه ای و …

دهه 1390: فدراسیون بین المللی زورخانه، فدراسیون شطرنج، فدراسیون ورزش کارگری، انجمن ورزش شرکت ها

دهه 1400: انجمن ورزش شرکت های ایران

عکس های پرتره سیدامیر حسینی